Kandalló Gyöngyös városában

A Székely Kandalló Kft. egész ország területén vállal kandalló építést, fűtés korszerűsítést. 2007-ben a Jászberényben nyitottuk meg a kandallók, tűzterek, kandalló építmények bemutató termét. Az egyre növekvő igények szükségessé tették az építmények előgyártását.

Erre a feladatra alkalmasnak bizonyult a kőműves vállalkozó múlttal rendelkező abasári családi házunk a gazdasági épületeivel. A vállalkozásunk kiszélesítésével bemutató termet nyitottunk Egerben és Kazincbarcikán is.

Az utóbbi években a lakások fűtési technológiája sokat fejlődött korszerűsödött. A vevő igényének megfelelő és meglévő fűtési rendszerrel összehangolt kandalló fűtés az új , korszerű megoldások alkalmazásával komoly szakértelmet igényel.

A biztonság érdekében jelentősen szigorodtak a fűtéssel kapcsolatos jogszabályok is.

A kandalló építésével, a kéménnyel és égési levegő biztosításával kapcsolatos követelmények betartását szakhatóság ellenőrzi.

Cégünk a Székely Kandalló Kft szakemberei a hagyományos légfűtéses, valamint a kombinált fűtési rendszerek megvalósításában egyaránt nagy tapasztalatokkal rendelkeznek. A kandallók, a cserépkályhák, kémények építését garanciával végezzük !

A kandalló üzemeltetésénél egyik leglényegesebb szempont a kandalló teljesítmény és kéményhuzat összhangja. Ennek meglétét méretező programmal ellenőrizzük, szükség esetén engedélyköteles módon dokumentáljuk.

Cégünk törekvése, hogy minden esetben a vevő válós igényeinek megfelelő, műszakailag megbízható, költségtakarékos megoldást nyújtsuk. A kandalló meghatározó és legfőbb eleme a tűztér. Ennek kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a fűtendő helyiségek térfogatát, a lakás hőszigetelési mutatóit, a rendelkezésre álló kéményt.

A kandalló megtervezésénél a műszaki szempontokon túl természetesen az esztétikum a praktikus megoldások is kellő hangsúlyt kapnak.

Díjmentes helyszíni szemlével, ill. árajánlattal állunk Gyöngyösön és térségében az érdeklődők rendelkezésére.

Az ingyenes szaktanácsadásunk vonatkozik az általunk forgalmazott tűzterek, mobil kandallók beépítésére, kerámia és szerelt kéményekre, kémények felújítására is.

Tevékenységünkkel kapcsolatos részletesebb szakmai anyagok, árinformációk a honlapunkon: www.kandallocentrum.hu találhatók meg.

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.